Căutare

Căutare după spital,
nume sau specialitate

Legendă

Fără evaluare
Excelent
Bun
Rezonabil
Nesatisfăcător
Rău
S.C. Centru Medical pentru Sanatate Umana S.R.L
Policlinici
Centru Medical pentru Sanatate Umana a fost infiintat in anul 2001 prin deschiderea Laboratorului de Analize Medicale si de atunci, echipa noastra de medici, chimisti, biochimisti si asistente medicale s-a straduit in permanenta sa ofere clientilor nostri, medici colaboratori sau pacienti, servicii medicale cat mai complete si de cea mai buna calitate.
Centru Medical Pentru Sanatate Umana poate oferi, pe langa serviciile paraclinice de laborator de analize si alte servicii medicale cum ar fi consultatii si tratamente, fise medicale, precum si o serie de alte investigatii : EKG, ecografie, audiometrie, medicina generala .

Seviciile medicale sunt asigurate de medici primari si specialisti, al caror profesionalism conferit de o experienta vasta, este garantul calitatii actului medical prestat in centrul nostru.

Eforturile medicilor sunt sustinute si completate de o aparatura performanta de ultima generatie: ecograf SIEMENS -SONOLINE G60 (3D, 4D. Doppler), electocardiograf Cardioline cu 12 derivatii, audiometru Oscilla cu transmitere osoasa, Autorefractometru Tomey, Biomicroscop Tomey, Active, Kettler, BTL, ARIES.

In anul 2011 s-a deschis CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA (fizioterapie, masaj si kinetoterapie) avand personal calificat, dedicat nu numai asigurarii unor tratamente de calitate pentru pacientii nostri, dar si unui confort emotional prin disponibilitate si suport, intr-o atmosfera destinsa.

Atuurile noastre...profesionalism in activitate, daruire, aparatura de ultima generatie, servicii de cea mai buna calitate si, mai ales, respect deosebit pentru clientii nostri.
Aleea Pietei, Nr.1, Targu Jiu, judet GORJ
Telefon 0253 227220
Telefon 0751 250573 - receptie
Email ...j@yahoo.com