Search

Search by hospital,
name or speciality

Legend

Without evaluation
Excelent
Good
Reasonable
Unsatisfying
Bad
Hiperdia Brasov Calea Bucuresti
Imaging centers
Hiperdia este cel mai mare furnizor de servicii de imagistica medicala avansata din Romania, fiind specializati in investigatii de rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT).
Avand peste 14 ani de experienta in imagistica medicala, compania opereaza o retea de 16 centre medicale situate in cadrul sau in proximitatea spitalelor. Majoritatea clinicilor sunt multi-modalitate, realizand investigatii de rezonanta magnetica (RM), tomografie computerizata (CT), ecografii, radiografii, mamografii, dexa, fluroscopii, endoscopii, medicina nucleara sau analize de laborator.

Hiperdia colaboreaza cu peste 10,000 de medici specialisti si peste 100 de spitale si centre medicale publice si private din tara. In marea majoritate a cazurilor aceste colaborari sunt de durata sau sunt reinnoite anual, confirmand expertiza unica in imagistica medicala avansata a Hiperdia. Experienta acumulata de catre medicii radiologi ai Hiperdia este prezentata periodic in cadrul congreselor medicale de specialitate atat in Romania cat si la nivel European.

Indicatii: Langa Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov
Calea Bucuresti , Nr. 25A, Braşov, judet Brasov
Phone 0268/405.300 Call Center
Email ...v@hiperdia.ro